+ & -

+ Det är lördag idag, veckans bästa dag.
- Det börjar bli riktigt kallt ute...
+ Det är snart jullov!
- Jag har inte köpt någon julklapp till någon än, måste verkligen komma igång med inhandlingen snart.
+ Jag har cheerleading träning imorgon.
- Vi har jätte mycket plugg i skolan.
+ Min älskling kommer snart till mig!
 
 

Vad ni har missat.

 
1.Fika med barndomsbästavännen 2. Filmmys med Mathilda 3. Fika med Jossan 4. Jag och Mathilda 5. När älskling Carrro var här. 6. En av luncherna från fantastiska gillen 7. kväll med bla min frendo wille 8. Subway käk. 9. Jennifer bjuder på fika i klassen. 10. To days in Umeå med några vänner. 11. Födelsedagsfika med Mathilda. 12. Med Sara på skolan. 13. Träning på IKSU. 14. Middag på o'learys.
 
Några bilder på en del av sakerna som hänt under min icke skriva period.

Hej igen!

Vet att jag inte skrivit något på över en månad, men jag tappade helt och hållet all insperation. Men nu har jag insett att jag faktiskt saknar bloggen en del och ska därför börja skriva igen, hur mycket beror på skolan och träningen men den kommer åtminstone inte stå tom. Så ni söta läsare får gärna fortsätta titta in. 
 
Medan jag varit borta så har andra saker prioriterat, både skolan och vänner. Har fått igen en del prov, skrivit prov, lämnat in mina första inlämningar och sådär. Förövrigt så har jag spenderat mycket tid med mina vänner. Bland annat så har en vän från nian varit i Umeå och hälsat på (hon bor i Jönköping nu nämligen) så det var jätte kul. Sen har även min bästa finaste vän Caroline varit här och sovit och hälsat på från Kiruna, även det hur mysigt som helst. Och min älskade Mathilda har fyllt sexton också. + mycket mer. Faktiskt haft en himla härlig tid.  

Glad to be back, puss på er!
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu