Mina favorit serier.

Den första serien jag verkligen följde var The OC. Älskar den fortfarande och sett alla avsnitt minst 4 gånger. Den handlar om en utstött pojke från en fattig och problematisk familj som sedan blir inadopterad till en rik familj i Callefornia. Där får vi följa några huvudkaraktärer genom all drama som innefattas. Svek, kärlek, bråk, bedrägeri och mycket mer.
 
I pretty little liars så blir fyra unga tjejer förföljda av en hemlig person som orsakar dem mycket problem. Ända sedan deras vän Ali spårlöst försvann och sedan upphittades död så har "A" skickat dem hotfulla medelanden. "A" vet allt om alla genom hela historien och tvingar tjejerna att göra stora uppoffringar och ta tuffa beslut. Det är en jätte spännande serie som har mycket spänning. Är nästan helt omöjligt att sluta se när du väl börjat. 
 
90210 är ett postnummer i Beverly hills där allt kan hända. Det blir Annie och hennes bror Dixon uppmärksammade om när det flyttar dit från den familjära delstaten Kansas. Vänskap och relationer prövas. Förbjuden kärlek och önskan om att hamna i den poppulära gruppen på high school kan förändra en mer än vad man tror. En bra väldigt sevärd serie!
 
Tillsist min absoluta favorit serie Gossip girl som handlar precis som många andra serier om ett gäng rika personer. Om innekretsar, kärlek, svek, otrohet och massor av hemligheter. Vilket kan vara svårt för ungdomarna som ständigt följs av en person som kallar sig Gossip girl. Hon vet allt om innerkretsen och är aldrig rädd att posta informationen som alla new york borna ständigt intresseras av. 
 

Kommentarer
Postat av: angelica

älskar 90210 och gossip girl :D

2014-01-02 @ 00:41:45
URL: http://angelicabengtsson.se
Postat av: MY VESTLUND '

gg <3

2014-01-04 @ 23:32:20
URL: http://WWW.MYVESTLUND.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu