Q&A - Skolan

Har fått ett önskemål att visa mitt schema. Samt att svara på en del frågor om min skola och klass så naturligtvis ska jag göra det. Svarar på några frågor i det här inlägget och de resterande i ett annat så det inte blir allt för mycket att läsa. Jag går förövrigt på Minerva gymnasium i Umeå i klassen S13A.
 

Hur är det på din skola med läxor och sådant? Har ni mycket läxor? Vi har väl egentligen inte speciellt mycket "läxor". Om det är något vi inte hinner så får vi naturligtvis ta hem och göra det. Sen har vi fått något/några arbeten som vi inte haft lektionstid till att göra. Men de har varit större arbeten vilket innebär att vi fått längre tid på oss än några dagar. Därför vet jag inte om man kan kalla det för läxa? Ni får ta och avgöra själv vad ni tycker. Annars har vi glosor varje vecka och ibland någon grammatik uppgift på antingen engelska eller på vårt individuellt valda språk. Sen rekommenderas det att läsa in lite extra utanför skoltid, det är dock inget vi är tvungen att göra.

 

Är det mest enskilt eller grupparbeten? Mest enskilda uppgifter, men det har även varit några grupparbeten.

 

Hur ser ditt schema ut?Här är mitt schema, 70 miuter är varje lektion. Alla lektioner är två gånger i veckan bortsett från den vanliga idrotten som är en gång. Efter jul kommer dock någon till matte lektion läggas in osv.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu